Menü Bezárás

EndoCare Endokrinológiai Központ

Az EndoCare Kft-t azzal a céllal hoztuk létre, hogy az inzulinrezisztencia, a PCO szindróma, a reproduktív endokrinológia kutatásában és kezelésében évtizedes tapasztalatot szerzett orvosi munkacsoportnak megfelelő működési körülményeket biztosítsunk.

Az orvoscsapat dr. Tűű László endokrinológus vezetésével olyan komplex kezelési rendszert dolgozott ki, melynek eredményességi mutatói kiemelkedők.

A betegellátás során szerzett tapasztalatok alapján a terápiás lehetőségek folyamatosan bővülnek, így segítve az egyénre szabott optimális kezelési mód megválasztását.

Orvoscsapatunk a folyamatos, magas színvonalú betegellátás mellett feladatának tekinti új diagnosztikus módszerek kidolgozását, új kezelési elvek gyakorlatba történő gyors átültetését, mindenkor a legfrissebb tudományos eredmények alapján.

Célunk, hogy az általunk összegyűjtött tudás és tapasztalat minél szélesebb orvosi nyilvánosság előtt ismertté váljon, ezért rendszeres továbbképzések szervezésével járulunk hozzá érdeklődő kollégáink ismereteinek bővítéséhez.

Meggyőződésünk, hogy az EndoCare Intézet mind a betegellátás terén, mind tudományos téren továbblépésre ad lehetőséget, megőrizve ezzel régi és leendő betegeink bizalmát.