Menü Bezárás

Higiénia

Fontos információ
A RUB-INT Női Egészségcentrum a koronavírus járvány megelőzése, terjedésének megakadályozása érdekében a következő intézkedéseket vezeti be, ami minden rendelésünkön megjelenő páciensre és a rendelő dolgozóira is vonatkozik.
1. Megkérjük pácienseinket, hogy a váró helyiségek zsúfoltságának elkerülése érdekében a rendelésekre egyedül jöjjenek hozzátartozó, kísérő és gyermekek nélkül. Ha ezt nem tudják megoldani, egy későbbi, egyeztetett időpont megbeszélését javasoljuk.
2. Az előtérben lévő automata adagolóból, annak megérintése nélkül, egy-két adaggal az alábbi módon fertőtlenítsék a kezüket, mielőtt belépnek a rendelőbe:
( A bejegyzés végén látható módon )
3. Amennyiben Önnek lázas és/vagy felső légúti tünetei vannak, az érvényben lévő rendeletek alapján háziorvosánál telefonon jelentkezzen, ill. legyen szíves telefonon lemondani az Egészségcentrumba korábban megbeszélt időpontját!
4. Kérjük folyamatosan tájékozódjanak az aktuális intézkedéseinkről a facebook- és web oldalunkon, valamint a rendelő központi számán: 22/800-760
5. Kérjük a megbeszélt időpontjaik pontos betartását, ill. mi is próbáljuk tartani a tervezett rendelési időket, hogy minél kevesebb felesleges találkozás jöhessen létre.

Kérjük pácienseinket, hogy megértésükkel, együttműködésükkel segítsék a RUB-INT Női Egészségcentrumnak a járvány megelőzése és terjedése ellen tett intézkedéseit!
Ezen rendelkezések 2020. 03. 16-tól lépnek érvénybe határozatlan ideig.